Tegoroczny XV Festiwal Kapusty i Pieroga będzie obfitował w różnego rodzaju atrakcje, warsztaty i spotkania ale nie byłoby imprezy kulinarnej bez gotowania!
Zapraszamy na WARSZTATY Mini Burger, na których każdy od podstaw stworzy swojego Burgera! —> jak zrobić, bułkę, doprawić mięso czy dobrać sos, zostań specjalistą od Burgerów.
Skoro warsztaty odbywają się podczas Festiwalu Kapusty i Pieroga to nie może zabraknąć pierogów. Tym razem GYOZA, pyszne japońskie pierożki przygotuje z Wami finalistka X edycji Masterchefa Renata Semeniuk! Będzie naprawdę pysznie.
Warsztaty prowadzone będą w grupach 15 i 12 osób w dwóch turach i są bezpłatne jednak obowiązują zapisy.
Chętnych prosimy o wiadomość na Messengerze z imieniem i nazwiskiem uczestnika oraz numerem telefonu do kontaktu.
Gotujcie z nami!